Hrabri Dudić želi pobjedu protiv Partizana

Najavio sutrašnju utakmicu

Hrabri Dudić želi pobjedu protiv Partizana

Esmer Oštraković

Ekipa Radničkog iz Kragujevca sutra će na svom terenu odigrati zaostalu utakmicu u okviru 4. kola pritv Partizana.

Njihov sutrašnji protivnik igra u sjajnoj formi, ali i Radnički je u posljednjoj utakmici ostvario pobjedu.

Šef stručnog štaba domaćina, Feđa Dudić, govorio je za zvaničnu stranicu Radničkog pred ovu utakmicu.

"Partizan u prosjetku daje 2.5 golova po utakmici u posljednjih devet susreta. Taj navalni dio je svakako najbolji dio tima. Probaćemo da neutrališemo te njihove dobre pojedince. Jako su dobri i na prekidu i tako su načeli protivnika u Subotici. To su neki segmenti igre gdje ćemo posebno obratiti pažnju.

Svakako da i oni kao i svaka druga ekipa imaju mana, ali to ćemo ostaviti za svlačionicu da pokažemo momcima i da to probamo iskoristiti", kaže Dudić.

Ponovo neće imati sve igrače na raspolaganju.

Oglasi

"Imamo malih problema kada je riječ o kadru, ali otkako sam došao nismo kompletni. Ko ima, tu je. Ne možemo računati na Zorića, osjetiće se to, ali bit će tu neko drugi.

Povrijeđeni su neki igrači, ali to ćemo još danas vidjeti", rekao je Dudić.

Najavio je i da njegov tim želi pobjedu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"U svakoj utakmici idemo na pobjedu, bez obzira što dolazi Partizan. Sutra nikakav pristup neće biti manji nego što jeste. Poštujemo sve, nisu prvi bez razloga, ali i mi smo sada puni samopouzdanja. Iz dobre igre proizašao je dobar rezultat. Nadam se da ćemo nastaviti sutra. Termin je nezgodan, ali nadam se da će navijači doći", završio je Dudić.

Utakmica između Radničkog i Partizana igra se sutra sa početkom od 14 sati.

Top Komentari

Drakula
Dudic = petev
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi