Feđa Dudić završio igračku karijeru

Nekada najbolji strijelac Premijer lige

Feđa Dudić završio igračku karijeru

S. Mlaćo

Iskusni napadač Feđa Dudić (33) završio je svoju igračku karijeru.Ovaj fudbaler koji je posljednji period nastupao za Zvijezdu iz Gradačca u svojoj bogatoj karijeri promijenio je čak 14 klubova, a osim u našoj zemlji, nastupao je i u Hrvatskoj te Srbiji.

"Posvetit ću se trenerskom poslu, ma da me zvalo dva tri kluba da nastavim igrati. Gledat ću da do zime negdje počnem da radim sa djecom, a imam u planu i vlastitu školu fudbala. Zatim se treba prijaviti za 'A' trenersku licencu i kad to završim imam više mogućnosti za dalje", ističe Dudić za SportSport.ba.

"Mislim da je to to, jedino da se baš nešto preko noći ne promijeni, ali čisto sumnjam. Dosta je, u karijeri sam promijenio 14 klubova", dodaje ovaj 33-godišnjak.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Dudić je u svojoj karijeri između ostalog nastupao za Travnik, Željezničar, NK Varaždin, Gošk Gabelu, Novi Pazar, Slaviju i Zvijezdu. 2010.godine kao član Travnika bio je najbolji strijelac Premijer lige naše zemlje, a prema zvaničnim podacima u Premijer ligi je upisao 145 nastupa uz 47 pogodaka i 11 asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi