Federalni drugoligaš u jednom danu predstavio tri nova pojačanja!

Tu se neće zaustaviti

Federalni drugoligaš u jednom danu predstavio tri nova pojačanja!

A. Čaušević

Bh. klubovi kako u Premijer ligi ako i u nižim rangovima će uskoro početi ili su počeli pripreme za novu sezonu pa su već počeli s rješavanjem igračke križaljke.

Radnički iz Lukavca koji se takmiči u Drugoj ligi FBiH grupa Sjever je danas predstavio trojicu novih pojačanja nakon uspješnih pregovora.

Članovi Radničkog u sljedećoj sezoni će biti veznjak Hasmir Salihović, desni bek Edin Malkić i napadač Almir Kukić.

Salihović je prošle sezone bio član Slavena iz Živinica, Malkić će stigao iz Mramora, dok Kukić u klub iz Lukavca stiže iz Svatovca iz Poljica.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

[POJAČANJA] Prije nego počnu pripreme za narednu sezonu, Uprava našeg kluba odlučila je na vrijeme pojačati igrački...

Posted by FK Radnički Lukavac on Saturday, June 20, 2020

Inače, iz Radničkog su istakli da ovdje neće biti kraj pojačanjima te da će u narednim danima ozvaničiti dogovore s još nekoliko imena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi