Federico Fazio produžio ugovor s Romom

Ostaje na Olimpicu

Federico Fazio produžio ugovor s Romom · Zvanično

Endin Čaušević

Roma ovog ljeta nije dovela neka zvučna pojačanja i cilj je bio da zadrže igrače koji čine okosnicu ovog tima.

Tako se rimski klub bazirao na to da prodži ugovore igračima koji su kostur ekipe. Saradnju s Romom prvo su produžili Edin Džeko, Cengiz Under i Nicolo Zaniolo, a sada je na red doša Federico Fazio.

Roma je na zvaničnoj stranici potvrdila da je Fazio danas potpisao novi ugovor do ljeta 2021. godine.

"Od prvog dana sam se osjećao odlično u Romi pun samopouzdanja i to je ono što svaki igrač želi. Želim ostati ovdje što duže i zaista sam sretan što sam produžio ugovor", poručio je Fazio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

fmi89151
Ovo je trenutno najbolji posao koji Google plaća. Prvi mjesec primio sam 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah mi je kući ponuđeno najmanje 7645 do 9264 eura sedmično. Ne mogu vjerovati koliko je lako jednom probati. ------->>>> WebJob33.Com
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi