Feđa Dudić na najbolji mogući način startao je na klupi Radničkog 1923, ali ono najteže tek slijedi!

Pobjeda na debiju

Feđa Dudić na najbolji mogući način startao je na klupi Radničkog 1923, ali ono najteže tek slijedi!

Eldar Ganibegović

Sjajni bh. trener Feđa Dudić prije nekoliko dana preuzeo je ekipu Radničkog 1923, a danas je u debiju na klupi svog novog tima upisao pobjedu.

U okviru desetog kola srpske Super lige Radnički 1923 gostovao je u Pančevu kod Železničara i slavio s 0:2.

Prvi gol viđen je već u sedmoj minuti kada je za 0:1 na asistenciju Sahlija pogodio Geoffrey.

Konačan rezultat postavljen je u 82. minuti utakmice kada je Jovanović asistirao za Bevisa koji stavlja tačku na i.

Ovo je tek druga pobjeda Radničkog u posljednjih osam utakmica uz šest poraza, pa se može reći da je promjena trenera djelovala kao pozitivan šok.

Ovom pobjedom Radnički 1923 je konačno skočio s dna tabele i sada je pretposljednji, petnaesti, sa šest bodova. Posljednji je s dva boda manje upravo Železničar.

Oglasi

Jedanaesto kolo za Dudića i ekipu donosi domaći duel protiv Crvene zvezde što je sigurno najteži protivnik u Srbiji, dok će Železničar u goste kod Javora.

"Ova ekipa vrijedi mnogo više, to će i pokazati", rekao je između ostalog Feđa Dudić na predstavljanju u ovom klubu i za sada je u pravu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Super liga Srbije, 10. kolo:

Železničar Pančevo - Radnički 1923 0:2 (Geoffrey 7', Bevis 82')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi