9

Komentari (9)

pjanke.sa
**** majku kakvi sve debili navijaju za FK Sarajevo. Puna podrska za Fedju i ekipu!!!
user1605368976
Visoko si poletio Fergusone.
Uranija
Trebao si i ti do sad imati pravog napadača i prava dva štopera i usput džafića staviti na lijevu stranu a ne nazor ga stavljati na desnu stranu da bi se suljiću ugodilo.
bk123
Pozdravlja te Jović
pjanke.sa
Pozdravlja i tebe Mulalic.
Husrefbeg22
Dudic je najodgovorniji za debakl protiv tuzla grada. Nije mi jasno da nije znao pojacati odbranu i ici da se primi sto manje golova. Ne moze se pobijediti niko s srljanjem u napad i neborbenoscu. Svaki tim igracki bolje trci od nas? opet kondicija nula. Odbrfana nula, dizdarevic rupa na golu. Trebalo bi mozda onoga Miskica iz listice dovesti, slobodan je.
King_Kenny
@Husrefbeg22 ...de pustite covjeka da radi...izgubio 1:5,pa sta?...desava se to i najvecim klubovima pa idu dalje...nije on kriv sto se prodaje stoper prvotimac u 3.kolu...
SarajFK
MIRVICU BRATE, TJERAJ OVU BUDALU I ONOG CELAVOG KRIMINALCA ili cemo opet ostati bez Evrope!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.