Fejsal Mulić poslao poruku bivšim saigračima pred sami početak meča u Mostaru

Dojučerašnji napadač Veleža

Fejsal Mulić poslao poruku bivšim saigračima pred sami početak meča u Mostaru

E. Čaušević

Velež i Borac igraju trenutno derbi 28. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Utakmica na stadionu Rođeni nalazi se u centru pažnje jer se sastaju ekipe koje su u odličnim formama u proljetnjem dijelu sezone.

Borac je uspio da stigne veliku prednost Sarajeva i preuzme lidersko mjestu, ali i Velež isto tako bilježi odlične rezultate.

Rođeni se trenutno nalaze na trećoj poziciji na tabeli Premijer lige i imaju samo dva boda manje u odnosu na Borac i Sarajevo.

Pred večerašnju utakmicu oglasio se i dojučerašnji napadač mostarskog kluba Fejsal Mulić koji je pružio podršku svojim saigračima iz daleke Južne Koreje.

Opis nije dostupan.

Mulić je prvi dio sezone igrao u dresu Veleža, te je upisao 21 meč u svim takmičenjima i zabio je devet golova. No, u zimskom prelaznom roku napustio je Mostar, te je otišao put Južne Koreje gdje je potpisao za Seongnam.

Velež i Borac ove sezone su igrali u dva navrata. Prvi meč igrao se 4. oktobra prošle godine u Banjaluci, a slavila je ekipa Borca sa 2:0 golvima Zakarića i Cruza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Drugi meč ovih timova gledali smo 5. marta na stadionu Rođeni, a tada je Velež slavio sa 2:0. Golove za mostarski klub u ovoj utakmici postigli su Anđušić i Cvijanović.

Borac ako dobije, ostaje prvi, a Velež ako dobije - prelazi na prvo mjesto, makar dok ne završi utakmica na Koševu. I zato je večerašnji derbi prepun očekivanja i od velikog značaja za razvoj kompletnog šampionata.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

C.Banks
Da je Fejsal.tu bio pobjeda bi bila lagana
4 0
Zaccheroni
To Fejsale rođeni nas
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi