Ali Koc govorio o Batshuayiju, otkrio i šta Mourinho misli o njemu - Šta će o svemu reći Edin Džeko?
FOTO: EPA

U jednom intervjuu

Ali Koc govorio o Batshuayiju, otkrio i šta Mourinho misli o njemu - Šta će o svemu reći Edin Džeko?

Esmer Oštraković

Prije nekoliko dana Jose Mourinho predstavljen je kao novi trener Fenerbahčea, te je nastala velika euforija među navijačima ovog kluba.

Ali Koc je trenutni predsjednik ovog kluba, te je ponovo kandidat za istu ovu poziciju i na izborima koji će biti održani za nekoliko dana.

On je sada govorio o mnogim temama za turski Haberturk, a neke su jako zanimljive i zbog reprezentativca Bosne i Hercegovine Edina Džeke.

Kako kaže Ali Koc Mourinho ima poseban interes u Szymanskog.

"Postoje igrači koje Mourinho već zna u Fenerbahčeu. Poseban interes ima za Szymanskog. Naravno biti će pormjena u ekipi, ali sve što se bude radilo, radit će se onako kako Mourinho želi", kazao je Koc.

Oglasi

Ne postoji budžet za transfere, barem tako kaže prvi čovjek ovog kluba.

"Nema takve stvari kao što je transfer budžet za jednu sezonu. Neki timovi imaju novac za jednu godinu, a neki taj novac troše u rasponu od pet godina.

Ne možemo sada dovesti Mbappea, Messija, Ronalda. Davinson Sanchez nam je predložen i njegova plata je kao kod dva naša defanzivca. Radimo pametno sa mnogo razmiljašnja", kaže Koc.

Govorio je i o Batshuayiju.

Veoma smo sretni sa Batshuayijem. Njegov ugovor je istekao, vjerujemo da ima ponude. Veoma je popularan među igračima i pozitivan karakter.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Također, Mourinhu se sviđa. Nastavljamo pregovore sa njim. Vidjet ćemo u narednom periodu", rekao je Koc.

Ostaje da vidimo kakve će se promjene u igračkom kadru Fenerbahčea desiti u narednom periodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi