Edin Džeko pogodio u osmoj minuti, sada svi na stadionu Fenera čekaju vijesti iz Konye

Ko će biti prvak?

Edin Džeko pogodio u osmoj minuti, sada svi na stadionu Fenera čekaju vijesti iz Konye

Edmir Škorić

U 18 sati počeli su mečevi posljednjeg 38. kola turske Superlige, a sve oči uprte su u Istanbul i Konyu, gdje će biti odlučen novi prvak.

Fenerbahče je ugostio Isanbulspor i naravno mora da pobijedi. Već u osmoj minuti domaćin je poveo, pošto je Edin Džeko zabio gol sa bijele tačke. Bio je to 21. gol za našeg napadača, dok je Mauro Icardi na 23.

[twitter]https://twitter.com/lacivert_haber/status/1794763708368842846[/twitter]

Već u 15. minuti je 2:0. Džeko sada u ulozi asistenta, a gol je postigao Szymanski. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Sada će svi na stadionu osluškivati rezultat sa meča Konyaspor - Galatasaray. Feneru za titulu treba pobjeda i da Galatasaray izgubi, a za takvo što zaista treba malo čudo.

Ipak, izabranici Ismaila Kartala vjeruju u čuda i nadaju se da će na kraju slaviti titulu iako je već neko vrijeme svi vide kod igrača Galate.

Top Komentari

Trapatoni
Galata !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti