Nije mogla da odoli: Amra Džeko se oglasila nakon što je Fenerbahče večeras pobijedio Galatasaray

Jasno je zašto nije bila na stadionu

Nije mogla da odoli: Amra Džeko se oglasila nakon što je Fenerbahče večeras pobijedio Galatasaray

Endin Čaušević

Fenerbahče je večeras u gostima pobijedio ljutog rivala Galatasaray (0:1) i ostao u životu u borbi za titulu koja će se riješiti naredne nedjelje u posljednjem kolu. Nakon ove pobjede oglasila se na Instagramu i supruga Edina Džeke, Amra, koja je pokazala kako je proslavila važnu i veliku pobjedu Fenera.

Fener je uspio da ostane u igri kada je u pitanju borba za titulu iako su mnogi vjerovali da će Galatasaray večeras sve riješiti.

Galata je imala šest bodova prednosti u odnosu na ljutog rivala i bio joj je dovoljan bod za odbranu titule, ali je Fenerbahče i pored činjenice da su igrali većinu meča s igračem manje na kraju uspio da pobijedi.

Junak gostiju bio je Caglar Soyuncu koji je zabio odlučujući pogodak sredinom drugog poluvremena nakon što je golman Muslera loše reagovao poslije kornera kojeg je izveo Szymanski.

Fener je uspio da odbrani prednost i pored napada Galatasarayja i upiše pobjedu što znači da će se pitnaje prvaka Turske riješiti naredne nedjelje kada su nam na rasporedu utakmice posljednjeg kola.

U današnjem meču bh. reprezentativac Edin Džeko dobio je minutažu tek u finišu jer ga je Ismail Kartal ostavio na klupi što je bio iznenađujući potez.

Oglasi

Džeko je na teren ušao u 81. minuti i pomogao je svom timu da se odbrani do kraja, a zatim su igrači Fenera proslavili pobjedu uz salve zvižduka navijača Galate koji su goste gađali i raznim predmetima dok su napuštali teren.

Večerašnji najveći turski derbi pratila je i Džekina supruga Amra koja ga često bodri na stadionu, ali ovaj put očekivano je bilo da zbog sigurnosti ne dolazi na Galatin stadion.

Amra je sa svojom djecom pratila okršaj Galate i Fenera, te se nakon toga oglasila na Instagramu i pokazala kako je proslavila veliku pobjedu ekipe u kojoj nastupa njen suprug.

Ona je objavila story kako prati utakmicu i nazdravila je fanovima Fenera uz čašu vina.

   Objava Amre Džeko na Instagramu nakon što je Fenerbahče pobijedio Galatasaray

Naredne nedjelje u posljednjem kolu ekipa Fenerbahčea dočekuje na svom terenu Istanbulspor od 19 sati, a istom terminu igra se i meč Galatasaray - Konyaspor.

Top Komentari

user1677432590
Šta popušila cijelom klubu ***** ****la vam Amra majku
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi