Džeko i društvo imaju večeras podršku legende evropskog sporta
FOTO: Twitter

Poznata lica na tribinama stadiona Fenerbahcea

Džeko i društvo imaju večeras podršku legende evropskog sporta

Haris Zilić

Počeo je veliki turski derbi između Fenerbahce i Galatasaraya, a atmosfera je na vrhuncu tako da nas u Istanbulu očekuje apsolutni spektakl.

Tribine su već dva prije samog početka utakmice bile ispunjene navijačima što dovoljno govori koliki je interes izazvala ova utakmica.

U svečanim ložama je nekoliko poznatih lica iz svijeta sporta, a tu je i legenda evropske košarke.

Šarunas Jasikevčijus legendarni litvanski košarkaš prati meč sa porodicom. Na utakmicu je došao sa suprugom i djecom i jasno je za koga navijaju.

Porodica Jasikevičijus je došla u dresovima Fenerbahcea i večeras će bodriti Džeku i drugove.

Oglasi

Naravno, dileme nije bilo jer je Jasikevičijus trenutno trener košarkaša Fenerbahcea i predovdio tim u Euroligi i prvenstvu Turske.

I kao igrač ovaj sjajni Litvanac je jedno vrijeme nosio dres velikana iz Istanbula.

Dosta poznatih ličnosti u Turskoj večeras je na različitim stranama, neki gaje simpatije prema Feneru, neki prema Galati.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Kraj godine nije mogao bolji biti u Turskoj, a pobjednik iz večerašnjeg duela napravio bi veliki korak prema tituli iako je suviše rano govoriti o bilo kakvom raspletu jer smo tek na pola sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi