Fenerbahče remijem u Moskvi ovjerio plasman u osminu finala

Evropska liga

Fenerbahče remijem u Moskvi ovjerio plasman u osminu finala

Ekipa turskog Fenerbahčea plasirala se u osminu finala Evropske lige. Tim iz Istanbula je danas u Moskvi remizirao sa Lokomotivom odigravši 1:1, što mu je nakon pobjede od 2:0 u prvoj utakmici bilo sasvim dovoljno da ovjeri plasman dalje.

Ruski tim je poveo u posljednjoj minuti prvog poluvremena. Nakon dvije prilično loše intervencije golmana Fabiana, Samedov je pogodio za vodstvo Lokomotiva.

Ruski tim je tražio drugi pogotak kako bi utakmicu odveo u produžetke, ali je u finišu susreta Mehmet Topal pogodio za izjednačenje rezultata na 1:1, što je bio i konačan rezultat ove utakmice.

Evropska liga, 1/16 finala:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Lokomotiv Moskva - Fenerbahče 1:1 (Samedov 45' - Topal 83')


 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi