Dominik Livaković ne vjeruje šta mu se dešava, dvije minute iz horora za golmana iz Hrvatske!

Trabzonspor šokirao Fenerbahče

Dominik Livaković ne vjeruje šta mu se dešava, dvije minute iz horora za golmana iz Hrvatske!

Endin Čaušević

Trabzonspor večeras igra nevjerovatnu utakmicu na gostovanju protiv Fenerbahčea kojem prijeti prvi poraz ove sezone. Gosti su vodili nakon prvog dijela sa 1:0, a potom Dominik Livaković nije znao šta ga je snašlo u prve dvije minute nastavka utakmice.

Trabzonspor je odlično otvorio utakmicu i već u desetoj minuti poveo sa 1:0 kada je Edin Višća odlično prošao po lijevoj strani i centrirao, a gol za vodstvo gostiju postigao je Onuachu.

Očekivalo se da će Fenerbahče krenuti silovito u drugom dijelu jer u prvom nisu uspjeli da dođu do gola. No, Trabzon je ponovo šokirao domaće nevjerovatnom igrom na startu drugog poluvremena.

Gosti su u 46. minuti uspjeli da povedu sa 2:0, a ovaj put u centru pažnje bio je Ozdemir koji zabija golčinu nemoćnom Livakoviću.

[twitter]https://twitter.com/Golsuperlig_1/status/1720851451738517595[/twitter]

Samo minutu kasnije hrvatski golman je i po treći put vadio loptu iz mreže. Višća i Omur odlično kombinuju, a na kraju gol za 3:0 i muk na stadionu Fenera zabio je Pepe.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

[twitter]https://twitter.com/Golsuperlig_1/status/1720852140296393044[/twitter]

Pred Fenerom je čini se nemoguća misija do kraja utakmice, te ekipi Ismaila Kartala prijeti prvi poraz ove sezone nakon čak 19 uzastopnih pobjeda u svim takmičenjima.

Top Komentari

MosaNjazri
Livakoviću se dešava,a Džeki se ništa ne dešava?? Kakvi ste vi paćenici
2 0
Marro
TRPAAAAAAAAAAAJJJJJ GALATASARAY ŠAMPIONNNNNNNNNNNN
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi