Fenerbahče traži trenera, u igri i Mihajlović
Foto: EPA

Srbijanski trener bez angažmana

Fenerbahče traži trenera, u igri i Mihajlović

Turski velikan Fenerbahče u potrazi je za novim trenerom, a jedan od kandidata je i Siniša Mihajlović.

Uslijed serije loših rezultata Phillip Cocu je dobio otkaz i aktivno se traga za njegovim nasljednikom, a na njegovo mjesto bi, sudeći prema natpisima turske štampe, mogao upravo Mihajlović.

Mihajlović je trenutno u sudskom sporu sa Sportingom iz Lisabona, no slobodan je da preuzme novi posao i sigurno da bi mu posao u Fenerbahčeu predstavljao novi izazov u bogatoj trenerskoj karijeri.

Navodi se također kako su osim Mihajlovića kandidati za užarenu klubu turskog tima još David Moyes, Leonardo Jardim, Laurent Blanc, pa i Arsene Wenger.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Fenerbahče se u tamošnjoj Superligi nalazi tek na 15. poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti