Nadajmo se da se Turci samo šale: Crveni tepih je tu da ga umotamo u njega i bacimo

Šta se dešava u Feneru?

Nadajmo se da se Turci samo šale: Crveni tepih je tu da ga umotamo u njega i bacimo

Fudbalski fanatizam koji vlada u Turskoj je dobro poznat, a zbog njega smo širom terena u ovoj zemlji u prošlosti vidjeli bezbroj "ludih" situacija. Ipak, ono što je otkrio predsjednik Fenera, Ali Koč, je možda previše.

Feneru nikako ne ide u novoj sezoni. U ekipu je uložen veliki novac, na kormilo je doveden Phillip Cocu, ali su "plavo-žuti" nakon osam kola turskog šampionata na katastrofalnom 15. mjest na tabeli.

Iako je Cocu doveden da donese titulu, za sada mu stvari nikako ne idu po planu, a odavno su se pojavile i tenzije na svim relacijama u ekipi i stručnom štabu.

Predsjednik Koč je sada oktrio šokantan odgovor članova stručnog štaba na njegovo pitanje pred derbi sa gradskim rivalima - Zbog čega je crveni tepih u svlačionici?

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Na dan derbija protiv Bešiktaša u našoj svlačionici je bio postavljen crveni tepih. Pitao sam stručni štab zašto je on tu, a nekoliko trenera mi je reklo: Bešiktaš će pobijediti danas, pa smo ga prostrli kako bi u njega umotali Cocuov leš i odnijeli ga napolje", otkrio je Ali Koč.

Derbi je završen rezultatom 1:1, a Cocu ipak nije završio zamotan u crvenom tepihu. Nadajmo se samo da su se treneri Fenera više šalili u odgovoru na pitanje Alija Koča...

Top Komentari

muha
Naravno da ga nece ubiti ali vrijeme mu je da dobije otkaz.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi