Fenerbahče želi Johna Terryja
Foto: EPA

Turski velikan dovodi Terryja

Fenerbahče želi Johna Terryja

Midhat Šljivak

Turski velikan Fenerbahče želi u svoje redove dovesti kapitena Chelseaja Johna Terryja.

Kako navodi engleski Daily Mail, Fenerbahče će u januaru naredne godine početi pregovore s iskusnim štoperom, te bi narednog ljeta Terry karijeru mogao nastaviti u Turskoj.

Turski velikan želi što ranije početi pregovore s 34-godišnjim fudbalerom, kako bi na ljeto imao prednost pri njegovom dovođenju.

Fener je već spremio i ponudu za engleskog fudbalera. Navodno, nude mu dva i po miliona funti godišnje, što je jako primamljiva ponuda za iskusnog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Terry će narednog ljeta izvjesno napustiti Chelsea. Ovu sezonu je otvorio jako loše, te ga je menadžer Plavaca Jose Mourinho odlučio ostaviti na klupi na poluvremenu meča s Manchester Cityjem (3:0).

Pored Fenerbahčea, spominje se njegov eventualni odlazak u američku MLS ligu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.