Fergusonove prve riječi nakon buđenja iz kome nasmijale sve u bolnici

Oporavlja se od moždanog udara

Fergusonove prve riječi nakon buđenja iz kome nasmijale sve u bolnici

Jedan od najvećih fudbalskih trenera u historiji, legendarni sir Alex Ferguson, probudio se jučer iz kome.

Nakon hitne operacije zbog moždanog udara Škot više nije u stanju kome i pokazuje obećavajuće znake oporavka, no svejedno oporavak će biti dug i Ferguson i njegovi moraju biti strpljivi.

Britanski tabloid The Sun piše kako je 76-godišnji stručnjak 'budan, da sjedi i razgovara s porodicom', a prvi kojem se obratio nakon što se probudio iz kome bio je sin Darren. Njegove prve riječi nasmijale su okupljene.

"Kako je prošao Doncaster?", upitao je navodno Ferguson sina, koji je inače trener ovog kluba, no na posljednjoj utakmici nije niti sjedio na klupi jer je bio uz svog oca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ferguson se također šalio sa članovima porodice i govorio o odlasku u Kijev na finalnu utakmicu Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi