Penal izazvao buru u Unitedu: Bruno ignorisao Ronalda i ostavio ga bez komentara
FOTO: EPA

Villa slavila na Old Traffordu

Penal izazvao buru u Unitedu: Bruno ignorisao Ronalda i ostavio ga bez komentara

H. Zilić

Aston Villa je u šestom kolu Premiershipa svladala Manchester United sa 0:1.

Old Trafford je utišao Hause golom u 88. minuti.

United je mogao do izjednačenja, ali Bruno Fernandes je promašio penal u 93. minuti, tačnije Portugalac se obrukao i loptu poslao visoko preko gola.

Ronaldo je prije penala upitao saigrača iz reprezentacije da izvede penal, ali Fernandes je to ignorisao, a prema pisanjima ostrvskih medija, Ronaldo u mix zoni nije želio komentarisati pomenutu situaciju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Već ranije su bila razna pisanja i špekulacije kako bi dolazak Ronalda mogao poremetiti mir u svlačionici Uniteda upravo zbog prekida i penala, a čini se nakon današnje utakmice da je u tim pisanjima i bilo istine.

Solskjareu sada ostaje dupli posao pored spremanja ekipe za utakmice, a to je da smiri i sutaciju u svlačionici koja bi mogla biti napeta nakon današnje utakmice.

Top Komentari

King_Kenny
...najjednostavnije rjesenje bi bilo da im sudije prestanu poklanjati nepostojece penale i onda se nece imati zbog cega svadjati...postoji opasnost da se pobiju na terenu zbog penala.
9 10
user1607499935
Promasio je zbog tog pritiska jer je znao da cim prvi promasi je to i zadnji, i da ih je 50 zaredom zabio samo bi taj jedan cekali da Ronaldu daju da puca. A logicno bi bilo da i dalje puca, ali cudo da mu je i ovaj dopusten, iako mislim da cak i nije, vidjelo se da se Ronaldo vec gurao ali je Bruno uzeo loptu i stao na 11 metara i nije ga ni gledao. Ronaldo je jasno ovim penalom koji je promasen najsretniji covjek na svijetu. Vidjeli ste kako su jednom Cavaniu uzeli sedmicu i dali njemu, koda su je uzeli djetetu od 18 godina. Ego je to do neba. Inace, od 45 penala kojih je Bruno izveo ovo mu je tek cetvrti promasen. Lik je verovatno najbolji izvodjac penala na svetu. Svima se desi da promasi. I Ronaldo ga je neki dan promasio u reprezentaciji.
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi