Fernandinho spreman još jednom produžiti ugovor sa Manchester Cityjem

Brazilac sretan na Etihadu

Fernandinho spreman još jednom produžiti ugovor sa Manchester Cityjem

Brazilac Fernandinho spreman je da u budućnosti potpiše još jedno produženje ugovora s Manchester Cityjem.

Ovaj vezni fudbaler, koji je već u poznim igračkim godinama, prije samo nekoliko mjeseci produžio je saradnju s Građanima do kraja naredne sezone jer mu je tadašnji ugovor isticao ovog ljeta.

Uprkos tome, poručuje kako je u budućnosti spreman ponovo potpisati nastavak saradnje.

Ipak, u ovom momentu samo želi da situacija oko virusa Covid19 prođe i da se vrati na teren.

"Kao prvo, samo se želim vratiti na teren i ponovo igrati. Produžio sam ugovor prije nekoliko mjeseci i vrlo sam sretan, ali nakon toga ćemo vidjeti"; kaže Fernandinho za Sky Sport i dodaje:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ako budemo razgovarali o još jednom ugovoru u ubudućnosti, bit ću vrlo sretan. I u suprotnom slučaju neću mnogo tugovati jer znam šta sam uradio za ovaj klub i šta je klub uradio za mene. Protekli period je bio sjaajn za mene. Manchester City će uvijek biti u mom srcu. To je sigurno".

Inače, Brazilac je član Građana od 2013. godine kada je došao iz Šahtara. Iako ima skoro 35 godina i ove sezone je neizostavan član prve postave i upisao je do sada 31 utakmicu u svim takmičenjima.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi