Fernando Dario Ferreyra produžio vjernost Veležu
Argentinac će i u budućnosti nositi crveni dres na sebi (foto: FK Velež)

Dario još dvije godine među Rođenim

Fernando Dario Ferreyra produžio vjernost Veležu

Fernando Dario Ferreyra, argentinski nogometaš u redovima mostarskog FK Velež produžio je danas ugovor s Rođenim na još dvije godine. 

Dario je rođen 19.1.1997. godine u Argentini, Buenos Aires. U FK Velež stigao je u sportskoj sezoni 2017/2018. U prvenstvenim utakmicama u dresu Rođenih do sada je upisao 51 nastup.

“Kada sam došao u Velež, bilo mi je malo teško. To je bilo normalno, nisam poznavao nikoga niti sam išta razumio, ali sada manje/više razumijem ponešto, a znam nešto reći i na bosanskom jeziku. Sretan sam što sam potpisao novi ugovor. Želim da igram, dvije, tri ili četiri godine, nebitno, samo želim da igram i sretan sam jer još ostajem ovdje”, rekao je Dario na potpisivanju novog ugovora za službenu stranicu FK Velež.

Direktor FK Velež Džemil Šoše izrazio je zadovoljstvo potpisom novog ugovora:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Budući da Dario pruža dobre partije u posljednjem periodu drago nam je što je došlo do nastavka saradnje, na obostrano zadovoljstvo. Iskreno se nadamo da će Dario u narednom periodu imati još bolje nastupe.” - kazao je direktor Rođenih povodom produživanja ugovora s Argentincem.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Federalci
3 11
starmac
Svaka cast DARIO.Zelim ti puno zdravlja i srece.Ti si pravi RODENI.M.U.S.V.D.G
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi