Santos priznao da je pričao sa Ronaldom, te otkrio detalje razgovora

Konačno je sve jasno

Santos priznao da je pričao sa Ronaldom, te otkrio detalje razgovora

Esmer Oštraković

Jučer se pojavila informacija da je Cristiano Ronaldo zaprijetio da će napustiti reprezentaciju Portugala ukoliko ne bude igrao, a sve su prenijeli portugalski mediji.

Krenula je prava medijska rasprava jer je sve zaista skandalozno, a Fudbalski savez Portugala pokušao je smiriti stvari.

Oni su nekoliko sati nakon informacija koje su se pojavile odlučili da upute demant u kojem su naveli da se ništa nije desilo.

Naveli su da se razgovor nikada nije desio, te da Cristiano Ronaldo nikada nije prijetio da će napustiti reprezentaciju.

Osim toga naveli su da je upravo Ronaldo primjer pravog kapitena, te da ima ponašanje kakvo jedan kapiten treba imati.

Nakon toga, portugalski Record koji je prvi prenio vijest o svemu objavio je demant na demant, te su optužili portugalski savez da laže.

Oglasi

Naveli su da je razgovor između selektora Fernanda Santosa i Cristiana Ronalda postojao i da je bio jako buran.

Nakon svega odlučio se oglasiti i selektor Portugala Fernando Santos kako bi smirio cijelu situaciju, te je ispričao šta se desilo.

Prema njegovoj verziji priče nikakve svađe nije bilo, te su on i Ronaldo razgovarali, ali obzirom na to kakav ego ima Ronaldo jako je teško poverovati u to.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Razgovarao sam s njim nakon ručka na dan utakmice i pozvao sam ga u svoju kancelariju. On nije bio sretan jer će utakmicu početi na klupi, jer je uvijek starter. Samo me je pitao da li mislim da je to dobra ideja", rekao je Santos.

Veliko je pitanje da li je istina sve što je Santos rekao ili samo pokušava smiriti stvari pred utakmicu protiv Maroka.

Top Komentari

Kuuler
Kada kradete tekstove sa srpskih portala, bar do kraja ”prevedite” sa ekavice na ijekavicu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi