5

Komentari (5)

Mehinaldo
Dobra srbija pokazali su muda svaka im cast u onom naletu su mogli i povesti bgm steta bi bilo da su izgubili ali realno golman je dobro glup ispao za nevjerovati sta uradi u zadnjim sekundama
struja
A mogao je priznat go pa reci da ce pogledat.Zasto nema VAR-a?
Tz_Niko75
Bas tako druze. Realno Bod. A dosta vise i Portugala da Hara Balkanom. I ono je bio cisti go, cak se i na tv vidjelo
user1582737595
Ko god kaže da ne treba Var samo pogleda ovu situaciju i sve mu bude jasno .
dinass
Zao mi je i sudije i Portugala.Sudija je do tada odlicno sudio,posteno.Portugal je.na pravdi boga izgubio pobjedu.Zao bi mi bilo i Srbije jer su drugo poluvrijeme igrali hrabro i maksimalno borbeno i zasluzili bod bez obzira sto se pojedini nasi pravoslavci upale ko zub kojeg nemaju kad mi izgubimo. Jedino sto je pozitivno je sto se ovo desilo protiv jace reprezentacije dok su do sada uglavnom bile ostecene "manje reprezentacije"
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.