U ovoj fotografiji se krije sva bizarnost savremenog navijača i fudbala - Govori više od 1000 riječi

Ferran Torres mu miljenik

U ovoj fotografiji se krije sva bizarnost savremenog navijača i fudbala - Govori više od 1000 riječi

Midhat Šljivak

Mladi navijač Barcelone privukao je veliku pažnju na sebe tokom jučerašnjeg treninga. Pojavio se na tribinama obučen u odijelo ajkule i dres Ferrana Torresa. Jasno je bilo da mu je miljenik ofanzivac Barcelone, a danas je ispunio želju da ga upozna.

Navijači širom svijeta uvijek se maksimalno trude da privuku pažnju na sebe. Takav je slučaj i s mladim navijačem Barcelone kojeg su ispratili mnogi pogledi tokom jučerašnjeg treninga katalonskog kluba.

On se pojavio u kostimu ajkule, a preko njega je obukao dres Ferrana Torresa. Jasno je iz toga da mu je ovaj ofanzivac Barce omiljen fudbaler i da ima želju da ga upozna.

Želja mu se danas i ostvarila. Ferran ga je ponovo uočio u istom kostimu, odlučio je stati s automobilom i ispuniti želju dječaka za fotografijom.

Ovo je još jedan dokaz da se bizarnosti u navijačkom svijetu itekako isplate. Dovoljno se ludo obući i doći na stadion i imati malo sreće da te kamere uoče.

Oglasi

Dosta je navijača, ali i navijačica, koji su stekli ogromnu popularnost na tribinama. Najbolji dokaz je Hrvatica Ivana Knoll, koja je postala hit tokom Svjetskog prvenstva u Kataru i sve je to dobro naplatila.

Naravno, najveća zvijezda ikad, koja je otkrivena na tribinama jednog sportskog događaja je Pamela Anderson. Famozna ljepotica je na utakmici američkog fudbala prikazana na velikom ekranu 1989. godine i od tog trenutka je postala slavna.

Vitor Roque prvi put s ekipom

Prvi trening Barcelone nakon povratak s pauze obilježio je i mladi Brazilac Vitor Roque, koji je pojačao napad katalonskog tima.

Dolazak 18-godišnjeg napadača, kojeg mnogi proglašavaju novim Ronaldom, privukao je fanove Barcelone i ovaj tinejdžer je dobio gromoglasne aplauze po izlasku na teren.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tigrinho ili Mali Tigar, kako je nadimak ovog fudbalera, debi će imati 4. januara u duelu protiv Las Palmasa i vidjet ćemo kako će se snaći.

Barcelona je za usluge ovog mladog momka izdvojila čak 45 miliona eura, a Roque na godišnjem nivou zarađuje tri miliona eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi

Najčitanije iz kategorije