Nezainteresovani Tottenham izgubio u Portugalu

Pijetlovi neće tugovati

Nezainteresovani Tottenham izgubio u Portugalu

S. Grebović

Fudbaleri Tottenhama neće po dobrom pamtiti prvu evropsku utakmicu ove sezone.

Ovo bi vrlo lako mogla biti i prva i posljednja utakmica Pijetlova u evropskim takmičenjima ove sezone, budući da ih je večeras Pacos Ferreira savladala minimalnim rezultatom 1:0.

Gol odluke postigao je Lucas Silva u smiraju prvog dijela igre.

Prošle sezone tim iz Sjevernog Londona zauzeo je tek sedmu poziciju u Premier ligi, što ih je omogućilo tek takmičenje u play offu za ulazak u Konfrenecijsku ligu. Mada, pravo je pitanje koliko njih i zanima ovo takmičenje.

Dokaz tome je i sastav koji je večeras Espirito Santo izveo na ovoj utakmici. Pijetlovi su meč počeli u sastavu: Gollini, Romero, John, Davies, Doherty, Carter Vickers, Winks, Lo Celco, Gil, Sessegnoc, Scarlett.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Najveće zvijezde tima, među kojima je i Kane Santo nije niti poveo na ovo gostovanje koje ga očigledno puno ne zanima.

Tottenham je u prvom koli Premiershipa za vikend srušio aktuelnog prvaka Manchester Cityja sa 1:0 i nema sumnje da je domaće takmičenje njihov prioritet broj jedan ove sezone.

Top Komentari

Fareus1921
Valjda Greboviću ima uzvratna utakmica?
3 0
dinass
Nisu se oni oporavili od Dinama prosle godine i Orsica hahahahaha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi