Tottenhamov rival u Konferencijskoj ligi brutalno isprozivao Pijetlove

Čista provokacija

Tottenhamov rival u Konferencijskoj ligi brutalno isprozivao Pijetlove

S. Grebović

Tottenham u četvrtak očekuje premijerna utakmica u Evropi ove sezone.

Ekipa Tottenhama je prošle sezone zauzela tek sedmu poziciju u Premier ligi što im je omogućilo učešće u Play offu novog UEFA takmičenja, Konferencijske lige.

Tim Nuna Espirinta Santa je u prvom kolu nove sezone Premier lige na svom terenu srušio aktuelnog prvaka, ekipu Manchester Cityja rezultatom 1:0, a u četvrtak će gostovati u Portugalu kod ekipe Pacos Ferreire.

To će im biti prvi meč u Evropi ove sezone, a Pijetlovi u tvom dvomeču važe za velikog favorita i ne bi trebali imati problema protiv ove ekipe.

Tim iz Sjevernog dijela Londona ima dodatni motiv da eliminiše portugalsku ekipu zbog načina na koji su oni najavili meč sa Tottenhamom.

Video klip koji je objavio ovaj tim čini jedan skeč u kojem dva navijača Pacos Ferreire ni ne znaju ko je Tottenham i u kojem ga miješaju sa drugim premierligašima.

Zaista, ovo je čista provokacija portugalskog tima, a da li će im se ismijavanje Pijetlova obiti o glavu ostaje da se vidi.

 

Promo

Top Komentari

azmoh
hahaha, šta ima veze malo se našaliti, nek pobijedi bolji
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi