26

Komentari (26)

JedanLik
Baja1
A sta je sa Milanom nemaju ni oni poraza
vence
Nemaju u sezoni 2020/2021..ovdje se druze govori o kalendarskoj 2020. godini.
Baja1
LevoKrilo
Jao kada kažu mi stariji, mi ovo mi ono... Nots County i Cristal Palace su uvjerljivo među najstarijima, pa jeli to znaći da su najveći klubovi??? Naravno da ne znači!
Rajvosa2019
Na svu srecu gotivim FKS , jer da navijam za neki drugi klub + procitam ovo sve - nasikiro bi se i citavu noc ne bi oka sklopio
JointUnion87
LOL, da ti kapa 5 milja eura svaki mjesec, boljela bi te k.ita za bilo kojim klubom :)))
Rajvosa2019
@JointUnion87 :-)))) sa 5 milja lave moj bite je ravno sve do mora , il si bos il si hadzija
Alpasinacxx
Samo obaraj rekorde, Bordo mangupe!
struja
Svi su pitice a rajvoSa je burek
Asprilla
Super i svaka čast al realno kakve koristi od tog podviga..
bistrik87
procitaj nekad Europske sportske portale, pa ces shvatit
pjanke.sa
@bistrik87 tuga je velika kad nisi bordofan hehe
Armin29
horde zla na motorimA
SonPen1946
SARAJEVO ŠAMPION!
Neddim1
FK Privatnici 1946.
Sarajlija46
-9 brrrrr.Rekord koji vi mozete smao sanjati da oborite
SonPen1946
kmečanje kmečavaca sa kmečavice i dalje traje
Neddim1
Pa vidi druže, kad i nas bude kupio neki guzonja, i kad budemo ulagali koliko vi ulažete vidjecemo onda sve. To je realnost, imate najvise para, najvise ulazete, pa je logican slijed dogadjaja da budete ubjedljivo prvi. Sportski pozdrav.
Beclija90
@Neddim1
Pa da ste i malo interesantni nekome mozda bi vas i neko kupio. A stilic, lendric i ostali dosli da volontiraju kod vas pa ne prijamu plate? Daj, ne dipr

Sarajevo je daleko broj 1 u BiH i bice dugo jos
Hakkinen
@Neddim1 kupit će vas sine Amaw pa će te da drmate Europom.
Brko nisam znao da je " zelenaš" toliki do jučer kada mi je drug ispričao sve Brkine čarlame
Neddim1
Ma ne nismo interesanti nikom, klub koji je stariji od vas, koji je trofejniji ma nikako nije interesantan. Uz to i svoj stadion ima. Posto vidim da pojma nemas, zakon o sportu sprjecava privatizaciju FK Zeljeznicara, a ako se pitas kako ste vi uspjeli, zato jer ste drugacije registrovani, i uspjeli ste naci neke rupe u zakonu. Tako da, da vam nije vijetnamca, kmecali bi vi za nama jos dugo. Al polako, promijenice se i taj zakon.
bistrik87
Sta ako ste stariji ? Trofeja imamo isto, nakon ove sezone cemo imati vise. Stadion cemo i mi imati, jbg nama nisu poklonili stadion komunisti. Vas niko nece, nikad kupit, bit cete ko Celik. Ja ne znam sto se opste javljate, od kluba vam ostalo samo ime, druga smo dimenzija za vas.
rabodimis
@Neddim1 Braca dok smo se mi borili za ovo vi ste se smijali nama i skupljali za stolice.. Dok ste svi tezili ka tone da izgradite stadione mi smo se borili za Akademiju.. Ideje uvijek vrijede vise od nekretnina.. Vi jeste stariji 25 godina al smo mi zato puno uspjesniji.. zamisli samo koliko ce Sarajevo imat titula do svog 100-og rodjendana.. Ovakvih titula, ne onih morzevih iz kafane na A Polju... Daleko ste brate, bar 5 godina zaostajete, realno...
Hakkinen
DIVOVI iz šeher Sarajeva!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.