13

Komentari (13)

user1666910009
Ma ****te ovaj svijet poremeceni ovo je sve korumpirano i poremeceno u mozak mater im p*****ku
E.Car
Hahahahahaha ovim su samo legalizovali podršku za Palestinu, Ukrajinu, gladnu djecu Afrike, Ujgure.... sad svi imaju pravi da podržavaju ono što žele na najvećoj svjetskoj sceni!!!!
King_Kenny
@E.Car ...imaju ali malo sutra,oni su licemjeri...sutra nek se neko pojavi u Europi sa palestinskom zastavom oni ce mu je oduzeti,ali niko nece pisati o tome jer jevreji ne daju...uglavnom,mogu tom navijacu i mozak prosvirati ako hoce,ali posto niko o tome nece izvjestavati,mi to necemo saznati...
YouTalkinToMe
Kao što jedan britanski komičar dobro reče, svi ovi reprezentativi koji toliko brinu o pravima derpe bolesnika, najbolju bi im podršku dali ako bi jedni drugima prije početka tekme popušili qurac. To im je bolje nego nekakve trake sa natpisima nose, to bi bio najbolji vid podrške *********.i.m.a.
YouTalkinToMe
Yebem mu kevu koji god me je gey prijavio. Baš sam imao 100 prijava, fin okrugao broj i onda me neka derpečina prijavi i sad imam 101 prijavu.
E.Car
A eto si i dva minusa dobio. Hahahahahaha ne mogu da vjerujem koliko je ta bolest zavladala i koliko je ima oko nas!!!! Samo leđa uz zid drugovi saborci i napravite spisak, jednog dana će se zapucati garant pa da znate kojim redom!!!!
Krosteutegurovic
Ovo je postalo pravi cirkus. Pa najmanje se priĉa o fudbalu. Samo *****i i njihova prava, kao da samo oni postoje. Još malo ćemo mi normalni tražiti svoja prava kako je krenulo.
edo111
Jasno kao dan,znaci, na vladajucim pozicijama u glavnom u evropi,sjede *****i i pedofili,zamislite samo kavu oni moc imaju da je Fifa poklekla
user1639705257
Izilazitesa mundijalsvi derpaši
plemic
pobjedaaaaaa!!!
damaged
Cega se pametan stidi, budala se ponosi.
StarMoVe
Pobjediše nakratko deraši u pakaš i pedofili eto dokle nam je društvo došlo a što Jevreji ubijaju Palestince o tome niko ništa o tome što Njemačka i Amerika i mnoge zapadne zemlje imaju gomilu nacista, fašista, rasista Islamofobila takozvanih pravih kršćana o tome niko ni riječi samo su deraši u guzove bitni naprčili se matere svoje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.