Nacija u šoku jer ne ide na Mundijal, a njemu ubrzo stigla ponuda sajta za odrasle

Nacija u šoku jer ne ide na Mundijal, a njemu ubrzo stigla ponuda sajta za odrasle

Edmir Škorić

Iako je prema prikazanom u posljednje vrijeme zaslužio da ide na Svjetsko prvenstvo, štoper Milana Fikayo Tomori neće biti u Kataru, a to je odlučio selektor Engleske Gareth Southgate.

Tomori je s Milanom bio prvak Italije i jedan je od najboljih štopera Serije A. I on, poput sunarodnjaka Chrisa Smallinga iz Rome, definitivno su trebali da odu u Katar, ali Southgate se odlučio vjerovati Harryju Maguireu, iako je defanzivac Manchester Uniteda imao godinu za zaborav i zbog stalnih kikseva našao se na klupi kod Erika ten Haga.

Navijači Engleske vjeruju da je Tomori neopravdano izostavljen sa spiska za Katar, ali bivši defanzivac Chesleaja za utjehu je dobio ponudu britanskog 'sajta za odrasle', koji mu nudi 215.000 funti da radi kao poseban stručnjak tokom utakmica reprezentacije Engleske.

StripChat je sajt čime vjerovatno sve govori, a jedan od suvlasnika stranice Max Bennett trvri da je Tomoriju dostavljena službena ponuda i da se očekuje njegov odgovor.

"Dragi Fikayo Tomori, želio sam izraziti svoju sućut što niste stavljeni na spisak Engleske za Svjetsko prvenstvo 2024. Dok 26 igrača putuju u Katar na Svjetsko prvenstvo, ti ćeš se vratiti kući u Englesku i gledati na televiziji. Vjerujem da postoji jedinstvena prilika za vas da radite sa StripChatom kao naš poseban stručnjak za Svjetsko prvenstvo. Dok gledate utakmice od kuće, možete istovremeno sebe emitirati na StripChatu našoj globalnoj publici i dati komentar utakmice i instant analiza".

Oglasi

Tomori bi morao da komentariše sve mečeve, njih 64, a osim 215.000 funti dobio bi i dodatne pogodnosti i besplatan pristup korištenju sadržaja spomenutog sajta.

Tomoriju bi se tako ponudila prilika da na kameri čavrlja sa raznim damama koje su "zaposlene" u StripChatu, a imao bi mogućnost da i neke druge nagradi tim užitkom.

Engleski nogometaš je ove sezone upisao ukupno 20 nastupa u dresu Milana i postigao je jedan pogodak.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

On je u januaru 2021. došao u Milan iz Chelseaja na posudbu, a nakon dobrih igara klub je odlučio da otkupi njegov ugovor za oko 28 miliona eura.

Englezi u ponedjeljak protiv Irana otvaraju Svjetsko prvenstvo, a u grupi B su još Sjedinjene Države i Wales. 

Top Komentari

axel42
Vrlo bitna vijest!! Samo o tome znate i obavještavati!! Yebo vas Onlyfans i ostali sajtovi za odrasle!! Super et sad sam stvarno sretan zbog Tomoria!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti