Englezi objavili grupnu fotografiju pred Katar, a svi su odmah primijetili istu stvar

Kopirao legendarnog Colea

Englezi objavili grupnu fotografiju pred Katar, a svi su odmah primijetili istu stvar

E. Čaušević

Reprezentacija Engleske okupila se jučer i za nekoliko dana putuje u Katar gdje ćemo ovu selekciju gledati na Svjetskom prvenstvu. Englezi su odradili i grupno fotografisanje, a jedan igrač je posebno došao u centar pažnje.

Englezi su jučer imali nekoliko stvari za obaviti prije nego što počnu s treninzima, a jedna od njih bilo je i grupno fotografisanje.

Svi igrači i selektor Gareth Southgate su pozirali u novim odijelima "Marks&Spencer" koji je i zvanični sponzor opreme reprezentacije Engleske.

Od Engleza se, kao i uvijek, očekuje mnogo na Svjetskom prvenstvu i u ovoj zemlji se nadaju da će konačno ova reprezentacija uspjeti da ode do samog kraja iako će i u Kataru konkurencija biti sigurno žestoka.

Da je atmosfera u reprezentaciji Engleske na odličnom nivou pokazala je i fotografija s jučerašnjeg fotografisanja, a u centru pažnje se posebno našao jedan fudbaler ove selekcije.

Riječ je o Jamesu Maddisonu koji je stigao jučer na okupljanje iako je za vikend zadobio povredu u meču Leicestera i West Hama, ali na svu sreću ispostavilo se na kraju da nije u pitanju ništa ozbiljno.

Oglasi

Naime, Maddison je odlučio da se našali s jednim bivšim reprezentativcem Engleske, a to je Ashley Cole. Na fotografiji je imitirao Colea koji je prije nekoliko godina bio u centru pažnje jer je uradio istu stvar na fotografisanju dok je bio u Romi.

Maddison je nakon što je fotografija objavljena na društvenim mrežama potvrdio da je riječ samo o šali i da je zaista imitirao Colea.

Također, Englezi su jučer potvrdili i koje brojeve na dresovima će nositi reprezentativci na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Broj deset je iznenađujuće pripao Raheemu Sterlingu, dok je devetku zadužio Harry Kane. Što se tiče Maddisona on je dobio broj 25.

Brojevi koje će na dresu nositi reprezentativci Engleske: 1 Jordan Pickford, 2 Kyle Walker, 3 Luke Shaw, 4 Declan Ric,e 5 John Stones, 6 Harry Maguire, 7 Jack Grealish, 8 Jordan Henderson, 9 Harry Kane, 10 Raheem Sterling, 11 Marcus Rashford, 12 Kieran Trippier, 13 Nick Pope, 14 Kalvin Phillips, 15 Eric Dier, 16 Conor Coady, 17 Bukayo Saka, 18 Trent Alexander-Arnold, 19 Mason Mount, 20 Phil Foden, 21 Ben White, 22 Jude Bellingham, 23 Aaron Ramsdale, 24 Callum Wilson, 25 James Maddison, 26 Conor Gallagher.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi