Novi igrač na ''ić'' u Juventusu!

Konačno je sve završeno

Novi igrač na ''ić'' u Juventusu!

Admin Čaušević

Juventus je završio transfer na kojem radi već sedmicama. 

Novi fudbaler Stare dame je igrač sa prostora bivše Jugoslavije. Riječ je Filipu Kostiću, reprezentativcu Srbije i dosadašnjem članu Eintrachta iz Frankfurta.

Bianconeri su sedmicama pokušavali angažovati Kostića, a pregovori sa igračem koji se prošle godine povezivao sa Interom su bili sve osim laki.

Na kraju je na zadovoljstvo svih strana pronađen zajednički jezik te će odlični ljevak uskoro postati član Bianconera.

Posljednji sastanak je održan u ponedjeljak navečer kada je i postignut dogovor sa Eintrachtom iz Frankfurta.

Tako će Kostić Staru damu koštati 15 miliona eura plus 3 miliona bonusa što je svakako odlična cifra.

Da je transfer pri realizaciji potvrđuje i izjava sportskog direktora njemačkog kluba Markus Kroschea koji je kazao da 29-godišnjak pregovara s drugim klubom.

"Uvijek smo mu govorili da mu nećemo praviti prepreku u slučaju dobre ponude. Trenutno je u završnoj fazi pregovora s drugim klubom i tražimo rješenje", kazao je Krosche.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Eintracht u srijedu igra utakmicu evropskog Superkupa protiv Real Madrida, a reprezentativca Srbije nema na listi pozvanih što jasno da je transfer veoma blizu.

Prije osvajača Europa lige iz prošle sezone dečko rođen u Kragujevcu je ranije nastupao za HSV, Stuttgart, Groningen i Radnički 1923.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eh .ebo vas naslov 'Novi igrač na ''ić'' u Juventusu!' pitam se sta zelite s time da kazete, ovo nije prvi put da imate ovakav naslov, pa zar na prostorima bivse Jugoslavije zive samo stanovnici koji se prezivaju na ''ić'', pa mozda je bolje da ste napisali novi fudbaler iz Srbije potpisao za Juventus. Koliko znam Dzeko, Visca, Prevlak, Kolasinac i jos dosta njih nisu na ''ić' i sta fali njima, ovo je sramota od naslova.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi