Ovo se ne viđa često: Eintracht Laziju dao pogrešan mail kako ne bi poslao ponudu za igrača
Foto - EPA

Filip Kostić je bijesan

Ovo se ne viđa često: Eintracht Laziju dao pogrešan mail kako ne bi poslao ponudu za igrača

M. Šljivak

Srbijanski fudbaler Filip Kostić (28) ostao je član Eintrachta iz Frankfurta iako je za njega ozbiljan interes pokazivao Lazio.

Rimski klub želio je 28-godišnjeg fudbalera u svojim redovima. Bio je želja Maurizija Sarrija, ali na kraju Eintracht nije dobio nikakvu zvaničnu ponudu.

Nije je ni mogao dobiti kada su iz ovog kluba Laziju namjerno dali pogrešnu email adresu kako bi ovi uzaludno slali ponude.

Tako se na kraju i desilo. Lazio je uzaludno slao mailove i ponude, odgovora nije bilo i na kraju se ispostavilo da su iz Frankfurta Laziju namjerno dali pogrešnu adresu na koju će se obratiti za transfer.

Kostićev agent Fali Ramadani je otkrio ovu prevaru. Poslao je screenshotove svom klijentu, a ovaj je potom odbio da trenira sa klubom u znak protesta.

Na kraju je Lazio dobio tačnu adresu. Međutim, dogovor nije postignut i 28-godišnji fudbaler je ostao u Eintrachtu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Filip Kostić je ušao u svoju četvrtu sezonu sa Eintrachtom. Za ovaj klub je odigrao 129 utakmica i zabio je 26 golova.

Ugovorom sa timom iz Frankfurta vezan je do ljeta 2023. godine, a ranije je ovaj fudbaler igrao za HSV, Stuttgart, Groningen i Radnički iz Kragujevca.

Top Komentari

Kiss
Nikakav poseban igrač,ne znam zašto uopšte pisati o njemu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi