Finci stigli na utakmicu protiv Armenije: Gdje je nestala euforija?

Vrlo važan meč naše grupe

Finci stigli na utakmicu protiv Armenije: Gdje je nestala euforija?

Pred fudbalskim reprezentacijama Finske i Armenije je najvažniji susret u ovim kvalifikacijama za EP. 

Radi se o ekipama koje se nalaze na 2. i 3. mjestu u grupi J i mnogo toga rješavaju u međusobnom duelu.

Finci imaju 12, a Armenci 10 bodova tri kola prije kraja. Remi iz ove utakmice ne bi mnogo odgovarao ni jednima ni drugima ali zato bi našoj reprezentaciji koja bi na taj način pobjedom protiv Grčke došla do drugog mjesta dva kola prije kraja.

U reprezentaciji Finske atmosfera je očito malo poljuljana nakon teškog poraza u Zenici od prije tri dana pa se čini da nema tolike euforije pred današnji susret.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Autobus s igračima je stigao na stadion, a iz njega su izašla ne tako nasmijana lica. Barem po njihovom govoru tijela da se zaključiti da više ne vlada tolika euforija kao prije meča u Zenici a nadamo se da će to Armenci iskoristiti kako bi otkinuli bod Fincima u ovom susretu.

Top Komentari

Alen23
Ako realno gledamo armenija ima veče šanse nego mi da idemo dalje zato X ovo mora bit
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi