Menalo poslao jasnu poruku nakon remija u Helsinkiju
FOTO: EPA

Reprezentativac BiH i prvotimac Dinama

Menalo poslao jasnu poruku nakon remija u Helsinkiju

H. Zilić

Golom Smaila Prevljaka u 93. minuti fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine došla je do boda protiv Finske (1:1) u prvoj utakmici nove sezone Lige nacija.

Selektor Petev je u druom poluvremenu napravio nekoliko izmjena nakon čega je naša igra dobila na živosti, a istakao se Luka Menalo koji je imao nekoliko odličnih poteza, prodora, ali i dva dobra šuta prema golu Finaca.

Nakon duela u Helsinkiju Menalo se oglasio putem društvenih mreža.

"Težak susret je iza nas i sasvim zaslužen bod! Želim pozvati naše navijače protiv Rumunjske na Bilino Polje. Pobjedu niko ne može garantirati, ali borbu i želju za istom obećajemo! Budimo svi kao jedno!", poručio je Menalo.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Prvotimac Dinama je večeras upisao 11. nastup u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine, ima i dva pogotka u najdražem dresu.

Top Komentari

zeničkidokosti
Ovaj momak nije loš uopšte
7 0
adonii
Eee hajde i to da vidim ako razocarate i ovaj put ehh onda se igramo razlaza..... Samo ostavite srce zelju i volju na terenu i dosta... Nakvasi te svi dres dobro da se ima sta osusiti..⚜??
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi