Menalo: Svjesni smo da je kraj sezone, ali došli smo da napravimo što bolji rezultat u Ligi nacija

Bh. reprezentativac pred Finsku

Menalo: Svjesni smo da je kraj sezone, ali došli smo da napravimo što bolji rezultat u Ligi nacija

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u subotu počinje svoj put u novom izdanju Lige nacija.

Naša selekcija okupila se jučer u Zenici gdje će se spremati za gostujući meč protiv reprezentacije Finske koji je na rasporedu u subotu.

Bh. reprezentaciju očekuju čak četiri utakmice u junu u sklopu Lige nacija, a pored dvomeča s Finskom još ćemo igrati protiv Rumunije i Crne Gore.

Iako je klupska sezona tek završena gotovo svi igrači odazvali su se Ivaylu Petevu za naredne mečeve što je sigurno veliki plus za naš tim.

Svoja očekivanja od narednih mečeva otkrio je i Luka Menalo koji iza sebe ima solidnu sezonu u dresu zagrebačkog Dinama, a odigrao je i nekoliko dobrih utakmica u dresu naše selekcije.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Znamo da je kraj sezone i svi smo svjesni toga, ali došli smo napraviti što bolji rezultat u Ligi nacija. Odradili smo prvi trening i zasad je sve u redu, nema povreda i nadam se da ćemo svi zdravi dočekati meč protiv Finske", rekao je Menalo i dodao.

"Ovo je već treći put da s njima igramo u nekom takmičenju, nismo bili baš uspješni i vrijeme je da se iskupimo zato. Grupa je dosta izjednačena, ali spremni smo za izazove i da pokažemo konačno naš kvalitet".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi