Čudo na Apeninima: Dušan Vlahović za 45 minuta zabio sedam golova!

Fiorentina deklasirala Polisportivu

Čudo na Apeninima: Dušan Vlahović za 45 minuta zabio sedam golova!

E. Čaušević

Fudbaleri Fiorentine danas su u prijateljskoj utakmici deklasirali Polisportivu sa 11:0.

Fiorentina se punom parom sprema za novu sezonu Serije A, a klub iz Firence danas je odigrao novu pripremnu utakmicu.

Protivnik Fiorentine danas je bio niželigaš Polisportiva protiv koje Viole nisu imale milosti, te su im na kraju zabili čak 11 golova.

Glavna priča ove utakmice je srbijanski napadač Dušan Vlahović koji je zabio nevjerovatnih sedam golova u današnjem meču.

Fiorentina je povela već u 11. minuti utakmice kada je pogodak za 1:0 postigao Jose Callejon. Samo sedam minuta kasnije bilo je 2:0, a ovaj put strijelac je bio Duncan.

U 37. minuti sudija je svirao penal za Fiorentinu, a pogodak za 3:0 postigao je Bonaventura. To je bio rezultat prvog poluvremena, a u nastavku smo vidjeli još čak osam golova.

Vlahović je na scenu stupio u 46. minuti golom za 4:0, a samo minutu kasnije pogodio je za 5:0. Do hat-tricka srbijanski napadač stigao je u 55. minuti i povisio je na 6:0, ali se tu nije zaustavio.

U 68. minuti Vlahović je iz penala povisio na 7:0, a samo tri minute kasnije zabija svoj peti gol i to je bilo 8:0 za Fiorentinu. Deveti gol vidjeli smo u 76. minuti kada je jedan od igrača protivničkog tima zabio autogol.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon toga Vlahović je ponovo stupio na scenu i zabio je još dva gola za konačnih 11:0, te nestvarnu partiju na kojoj je zabio čak sedam golova.

Top Komentari

Arnel925
Vlahović je balkanski Messi
8 4
Malmi_Suomi
@JuventinoBK ovaj Vlahović će da TI razbije Juventus sa tvojim Alegrijem na klupi.
I sačekat ću na odgovor dok ne naletiš na " signal" za mobitel .
Hahahaha FAKAT nisi dobar i krme te ..... a i Italija komplet.
A ti naređuj kome si naučio , meni nećeš.
Lp KRETENU
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi