"Procurio" sastav Intera za večerašnji meč u Firenci

Džeko bi treao da bude starter

"Procurio" sastav Intera za večerašnji meč u Firenci

Edmir Škorić

Za nas je najvažnije da Edin Džeko bude u prvih 11.

Džeko je u subotu protiv Bologne ušao umjesto povrijeđenog Corree sredinom prvog dijela, a u nastavku je postigao dva gola u 6:1 pobjedi svoje ekipe.

Stoga, Edin bi trebao da se nađe u startnih 11 protiv Fiorentine u Firenci večeras od 20:45 sati. Trener Simone Inzaghi u potpunosti mu vjeruje i redovno ga koristi u napadu.

Italijanski mediji, među kojima i ugledna Gazzetta dello Sport, donosi Interov sastav za večeras, a u timu će se ponovo od prve minute naći desni bek Denzel Dumfries, koji je ljetos došao iz PSV-a.

Uz Džeku, očekuje se u napadu od prve minute sjajni argentinski napadač Lautaro Martinez.

Potražite više informacija na temu Serie A:

INTER (3-5-2): Handanović; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozović, Calhanoglu, Perišić; Džeko, Lautaro.

Inter je s 10 bodova trenutno drugi na tabeli u Seriji A. Aktuelni šampion Italije ima tri pobjede uz remi,  a i Fiorentina je dobro počela sezonu, pa ima tri pobjede i poraz te je peta na tabeli.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ante G.
Inter mi je bio omiljena ekipa u Italiji, do ove sezone. Na sta su spali, posle napadaca kakvi su Ronaldo (pravi i jedini), Zamorano, Crespo...
1 10
Krivaja Zavidovići
Inter pobjeđuje, Džekson strijelac...
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti