Fiorentina ne želi izgubiti Milenkovića

Spreman je novi ugovor

Fiorentina ne želi izgubiti Milenkovića

Nikola Milenković, Beograđanin koji od 2017. godine nosi dres Fiorentine, već je neko vrijeme zanimljiv brojnim evropskih velikanima.

Atletico Madrid i Manchester United su samo neki od njih, a interesa ima i od direktnih konkurenata. Tako Milenkovića i njegov status na Artemio Franchiju pomno prati i Napoli.

Kako Fiorentina nikako ne želi ostati bez 22-godišnjeg defanzivca, predsjednik kluba Rocco Commisio je odobrio novi ugovor za Milenkovića.

Fiorentina je tako spremna ponuditi novi bogatiji ugovor Milenkoviću. Novi ugovor bi, ukoliko Milenković potpiše, reprezentativca Srbije vezao sa klubom do 2024. godine i na taj način bi se stalo u kraj špekulacijama o njegovom transferu. Inače, Milenkovićev trenutni ugovor sa Fiorentinom važi do 2022. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nikola Milenković je u Fiorentinu stigao prije skoro tri godine iz Partizana, za nešto više od pet miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi