Fiorentina spremna prodati Jovetića

Napoli i Inter zainteresovani

Fiorentina spremna prodati Jovetića

Crnogorski reprezentativac, Stevan Jovetić mogao bi ovog ljeta napustiti Fiorentinu, a izgleda da mu čelnici kluba neće praviti probleme ukoliko se odluči za takav potez.

Napoli i Inter su navodno dva kluba koji se najviše interesuju za usluge ovog 22-godišnjaka, ali ipak iz Fiorentine navode da ih još niko nije kontaktirao.

 

"Nije bilo pregovora sa Napolijem oko Jovetića", kazao je jedan o čelnika kluba, Gianfranco Teotino te je dodao:

 

Stevan je naš igrač i ostat će sa nama. Ipak  ukoliko želi da ide nećemo ga zadržavati protiv njegove volje. Ukoliko vjeruje u ovaj tim onda može dres ovog kluba nositi još dugo. Ako ne vjeruje onda može da ide. Bilo kako bilo, ponuda mora biti jednaka njegovoj vrijednosti".

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Jovetić je u redove Fiorentine stigao iz beogradskog Partizana 2008. godine, a ove sezone je postigao 14 golova u Seriji A.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.