Fiorentina želi Petkovića iz Zvezde?

Viole u potrazi za desnim bekom

Fiorentina želi Petkovića iz Zvezde?

D. Vejo

Tim sa Artemio Franchija muku muči sa zadnjoj linijom, tačnije sa desnim bekom. Kao potencijalna akvizicija na tom polju, između ostalih je fudbaler Crvene zvezde Marko Petković.

Viole žele da za malo novca dobiju kvalitet u zadnjoj liniji. Nakon što se sa Udineseom nisu mogli dogovoriti oko cijene Silvana Widmera, okrenuli su se drugim imenima.

Pored Gina Peruzzija i Talanta Xhake, na meri Ljubičastih je i Marko Petković igrač Zvezde koji se pored ostalih imena navodi kao potencijalno pojačanje.

Međutim, Petković je zadobio povredu tokom posljednje utakmice prvenstva protiv ekipe Radničkog iz Niša, te se još uvijek ne zna koliko je zapravo ona ozbiljna.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi