Firmino lajkom na Instragramu dao do znanja šta misli o Coutinhu

Time je sve rekao

Firmino lajkom na Instragramu dao do znanja šta misli o Coutinhu

S. Grebović

Sve su glasnije priče o Coutinhovom odlasku iz Barcelone u kojoj praktički ništa nije pokazao. Može li to iskoristiti Liverpool?

Liverpool nezaustavljivo hita na tituli prvaka Engleske, prvoj nakon punih 30 godina. Čak 25 bodova prednosti u odnosu na Manchester City čini se kao i više nego dovoljnom zalihom za taj poduhvat.

Mislima se mnoge ekipe već okreću ka novoj sezoni pa tako i Redsi, koji tragaju za mogućim pojačanjima. Jedno od njih vide i u bivšem članu ove ekipe, Brazilcu Philippeu Coutinhu, koji je na izlazim vratima Barcelone.

Instagram stranica pod nazivom "TheLiverpoolGoals" objavila je mogućnost Coutinhovog povratka na Anfield, a Firmino je "lajkovao" tu objavu i time jasno dao do znanja šta misli o toj ideji.

Ova stranica je nešto ranije plasirala informaciju da je Brazilac pristao i na znatno manju platu po povratku u redove budućeg prvaka Engleske.

Podsjećanja radi, Coutinho je napustio Liverpool u zimskom prelaznom roku 2018. godine u transferu vrijednom 120 + 40 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[twitter]https://twitter.com/insidelfc/status/1272175036485566466[/twitter]

 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi