Lalatović na predstavljanju otkrio ime novog pojačanja Borca

Banjalučani se pojačavaju

Lalatović na predstavljanju otkrio ime novog pojačanja Borca

E. Ganibegović

Nenad Lalatović danas je zvanično predstavljen kao novi trener FK Borac. 

Ovaj stručnjak predstavljen je na press konferenciji na Gradskom stadionu u Banjoj Luci.

"Hvala na povjerenju ljudima u klubu, i moje želja je bila da dođem, da se okušam u ovoj ligi. Dogovorili smo se za pet minuta, iste uslove kao što sam imao u Srbiji sam tražio i ovdje, nisam dizao cijenu. Želja mi je bila da radim u Banjoj Luci i RS. Imam energiju i znanje, volim ovaj posao", rekao je Lalatović pa nastavio:

"Ovo je kvalitetna liga u kojoj može svako svakog da pobijedi, a ne kao u Srbiji da Zvezda i Partizan osvoje po sto bodova. Volim da pobjeđujem, da ukazujem poštovanje, a i neko ko voli da se odbrani kada me neko dira. Ne zanima me nacionalnost, sve ljude poštujem i cijenim i tako će biti i u budućnosti. Ovdje sam došao da sa mojim Borcem pokušam da osvojim jedan od dva trofeja".

🟥🟦

Posted by FK BORAC Banja Luka on Friday, June 10, 2022

Nakon toga govorio je i o pojačanjima.

"Htio sam Vukadinovića iz Vojvodine, ali on želi u Saudijsku Arabiju, Jovančić je potpisao za TSC i Vujadinović je potpisao za Čukaricki. Doveli smo Andrića sa mnom ovdje i sigurno ima tu imena još da se pojačamo i imamo zapaženiju ulogu", između ostalog poručio je Lalatović.

Nikola Andrić, inače je tridesetogodišnji defanzivac koji može igrati na pozicijama desnog beka i stopera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Borac dolazi iz Radničkog 1923, a ranije u karijeri je igrao za Vojvodinu, Mladost i Mladenovac u Srbiji, te Podbrezovu u Slovačkoj.

Minule sezone nastupio je na 17 utakmica u svim takmičenjima. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

2323
Dobro dosao u REPUBLIKU SRPSKU...
2 6
jassony
Popisam ti se na genocidnu tvorevinu, papak dosao si u Bosnu i Hercegovini
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi