FK Borac predstavio veliko pojačanje: "Nemam dodatnog pritiska, sa nestrpljenjem očekujem debi"

Tegeltija ga je pratio, bar tako kaže

FK Borac predstavio veliko pojačanje: "Nemam dodatnog pritiska, sa nestrpljenjem očekujem debi"

Samir Mlaćo

Srđan Grahovac je od jučer novi-stari član FK Borac Banja Luka.

Grahovac se iz Turske vraća tamo gdje je sve počelo i nije krio zadovoljstvo. Vjeruje da će pomoći svom Borcu u ostvarivanju ciljeva, te priznaje da je sada u dresu kluba koji itekako voli.

"Hvala Bogu, neke stvari su se posložile, kockice su se posložile, da se vratim u klub u kojem sam počeo da igram fudbal, gdje sam odrastao i formirao se kao čovjek i igrač, klub sa kojim sam prošao sve najbolje, ali i sve najgore.

"Vratio sam se u svoj omiljeni klub i jedva čekam da ponovo debitujem pred našom publikom", rekao je Grahovac.

U Borcu je napravio prve korake.

Oglasi

“Vaspitan sam u Borcu i to me je odvelo u inostranstvo. To mi je omogućilo da postignem ono što sam postigao. Zato ni u jednom klubu nisam imao problema.

Ne osjećam nikakav dodatni pritisak u odnosu na period kada sam već bio ovdje. Cilj mi je bio da se vratim u godinama kada mogu mnogo da pružim, kako na terenu tako i van njega, a ne da se vratim na kraju karijere”, rekao je Grahovac.

Predsjednik FK Borac Milan Tegeltija ističe da je sretan zbog dolaska Grahovca i da je za klub veliki događaj povratak njegove djece.

Tegeltija je kazao da je Grahovac u najzrelijim fudbalskim godinamam, ali s obzirom koliko Tegeltija zna o nogometu, njegove tvrdnje treba uzeti sa rezervom.

Oglasi

"Srđan je bio u klubu kada smo osvojili titulu 2011. godine. I ja sam tada bio tamo, pa se nadam da ćemo ponoviti taj uspjeh. Njegovo je da naporno radi.

Njegove radne navike su neosporne i sigurni smo da će ih prenijeti na ostale igrače.

Ovo je veliki događaj za Borac, koji svoju djecu vraća u godinama kada još mogu pomoći, a ne kada im se karijere gase", rekao je Tegeltija na današnjoj press konferenciji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Banjalučani tako ponovo najavljuju borbu za prvaka, a u petak će ugostiti Zvijezdu 09. Meč je trebao biti odigran u Ugljeviku, ali je došlo do zamjene domaćinstva bez ikakvog povoda.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ajax11
Bez ikakvog povoda….treba im hitno koji lagani poeni, nebil izgubili priključak za vrh
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti