Fudbaler iz Premijer lige BiH dobio poziv u reprezentaciju za septembarski ciklus kvalifikacija

Selektor objavio spisak

Fudbaler iz Premijer lige BiH dobio poziv u reprezentaciju za septembarski ciklus kvalifikacija

Haris Zilić

Fudbalska reprezentacija Crne Gore u septembru također nastavlja kvalifikacije za EURO 2024. godine gdje očekuju pozitivne rezultate koji bi im ostavili šanse da se bore za palsman na EURO prvi put u historiji.

Reprezentacija Crne Gore će 7. septembra gostovati Litvaniji u Kaunasu, a tri dana kasnije će dočekati Bugarsku u Podgorici.

Selektor Miodrag Radulović objavio je pisak igrača na koje računa z apomenute utakmice, a na spisku je ime našao i jedan fudbaler iz Premijer lige BiH. Poziv je dobio golman banjalučkog Borca, Milan Mijatović.

Na spisku selektor Raduloivća nalaze se:

Golmani: Milan Mijatović (Borac Banja Luka, BIH), Danijel Petković (Kišvarda, Mađarska), Matija Šarkić (Miwall, Engleska);

Oglasi

Odbrambeni igrači: Stefan Savić (Atletico Madrid, Španija), Žarko Tomašević (Astana, Kazahstan), Adam Marušić (Lazio, Italija), Risto Radunović (FCSB, Rumunija), Igor Vujačić (Rubin, Rusija), Marko Vukčević (Varaždin, Hrvatska), Nikola Šipčić (Tenerife, Španija), Andrija Vukčević (Rijeka, Hrvatska);

Vezni igrači: Vladimir Jovović (Jablonec, Češka), Aleksandar Šćekić (Partizan, Srbija), Marko Janković (Qarabag, Azerbejdžan), Sead Hakšabanović (Celtic, Škotska), Nebojša Kosović (Haka Menzui, Kina), Marko Bakić (OFI, Grčka), Vukan Savićević (Giresunspor, Turska), Miloš Raičković (Aktobe, Kazahstan), Stefan Lončar (Debrecin, Mađarska), Driton Camaj (Kišvarda, Mađarska):

Napadači: Stevan Jovetić, Stefan Mugoša (Inchon United, Južna Koreja), Uroš Đurđević (Sporting Gijon, Španija), Nikola Krstović (Lecce, Italija), Dušan Bakić (Dinamo Minsk, Bjelorusija) i Viktor Đukanović (Hamarbi, Švedska).

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Na spisku ima i poznatih imena, a tu je i napadač Dinamom Minska Dušan Bakić kojeg smo upoznali u mečevima prvog pretkola Konferencijske lige kada je Dinamo MInsk odmjero snage sa Željezničarom.

Na spisku je i otkrovljenje u Seriji A Nikla Krstović iz Leccea, a ekipu će i ovaj put predvoditi iskusni Stevan Jovetić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1692741761
Vico sve ti karanoooo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi