Borac otputovao u Tursku
FOTO: FK Borac

Očekuje ih glavni dio priprema

Borac otputovao u Tursku

H. Zilić

Bh. klubovi lagano ulaze u glavni dio prirpema za nastavak sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovina. Dosta kluba će pripreme odraditi u Turskoj.

Među ekipama koje idu put Turske je i FK Borac.

Banjalučani su otputovali danas prema Turskoj gdje ih čeka glavni dio priprema.

Izabranici Vinka Marinovića će boraviti u Antaliji gdje će i odigrati četiri prijateljske utakmice sa zanimljviim protivnicima.

Najjači test bi svakako trebao biti protiv ruskog velikana Dynama iz Moskve, a tu će biti mečevi protiv ruskog Rodina, Aude iz Latvije i danskog Vejlea.

Dosta je prometno u Borcu ove zime što se tiče igračkog kadra

Oglasi

Tako su klub napustili Amar Begić, Goran Zakarić, Milan Spremo, Marko Gajić, Nikola Andrić, Ivan Grgić i Dino Ćorić, a vjerovatno će Banjalučani gledati da do kraja prelaznog roka pojačaju ekipu s još nekim imenima.

Nedavno je ekipu pojačao Nikola Pejović koji je stigao iz slovenskog Rudar Velenja.

Borac je nakon prvog dijela sezone Premijer lige na trećem mjestu sa 33 boda i ima šest bodova manje u odnosu na lidera Zrinjski.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Cilj Borca u drugom dijelu sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine je svakako plasman u Evropu.

Što se tiče proljetnog dijela sezone, Borac 18. februara igra Kup utakmicu protiv priejdorskog Rudara, a sedam dana kasnije u 20. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine ugostit će ekipu Širokog Brijega.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edis_91
Otisli tamo na pripreme odakle vode porijeklo
9 4
pjanke.sa
A sto ne odoste u Rusiju?
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi