16

Komentari (16)

E.Car
Vidjeli u UEFI o kakvom kriminalu se radi pa odlučili nešto uraditi kao opomenu. Ovaj Gigovic nije normalan ako iko završi u zatvoru to će biti on.
zak84
**** vam borac mater... Imal još koji članak o njima.... Pioniri im se raspali dabogda....
Patrice77
Fk Vico se polahko gasi.. aferim
VrbaskaBanovina
Pucaju čirevi na klix.ba koji će sad da finansira UEFA zbog iznesenih laži. A tek će večeras krvarenja biti nakon pobjede nad podveležjem
Mostarac94
I sta je bilo kad si se probudio?
VrbaskaBanovina
Ništa. Vidim Handžić nosi srpsku trobojku protiv Igmana. Vi? Kako ste?
Neddim1
A jel vidiš kako Gigović, miljenik Borca i SNSD-a ofirno navlači za Leotar. Ma paša moj ničija do zore nije gorila, ima da letite i iz Europe i iz BH lige jer ste ****a destruktivna.
Plači i kmeči. Samo ćemo da pustimo vodu za vama i da se smjestite sa ostalim fekalijama gdje vam je i mjesto. A sad idi i tuži me za klevetu, GLUPKO.
Gillewsky
Da te pitam Boga ti, jel se ima sta jesti u Banja Luci? Jel jos umirete od gladi ko za vrijeme korone? Da vam posaljemo jos koji sleper iz Federacije? nek vam se nadje
VrbaskaBanovina
Dođi pa se sam uvjeri šta ima, šta nema. Naravno ako imaš para za autobusku kartu. Inače, treba jeftina radna snaga za teniski kompleks kojeg vi nikada imati nećete pa ako želiš da zaradiš prijavi se na konkurs.
VrbaskaBanovina
Borac kad ne bude igrao evropu vi nećete igrati PL. Toliko. Vidjećemo kako ćete proći sa licencama.
Lavillenie
*****u samo da ti kazem prijavljuj majku svoju do jutra dzaba ti
user1676286668
Koji komplex od čijih para ga pravite od federacije što ste dobili....sirotinjo bolesna...
Martinovic
Nemojte siriti mrznju prema srbima jer su i oni dio nasem drzave moramo se uvazavat između sebe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.