Za FK Budućnost dolaze bolji dani

Karić sjeda na klupu, Mešanović sportski direktor

Za FK Budućnost dolaze bolji dani

S. Mlaćo

Za FK Budućnost dolaze bolji dani. Naime, na Skupštini održanoj prije par dana Banovićani su dobili novo rukovodstvo pred kojim su novi izazovi.

Navijači i simpatizeri kluba su optimisti, a a novu Upravu čine: Rahmanović Emir, Gutić Salko, Okanović Armin, Berbić Selmin, Husanović Muharem, Alić Zijad, Bećirović Harun, Šabanović Enes, Mujkić Mirnes, Lapandić Adel i Đedović Nedžad.

Za predsjednika UO izabran je Husanović Muharem, dok je za potpresjednika imenovan Lapandić Adel.

Proslavljeni bh. nogometaš Alen Mešanović izabran je za sportskog direktora kluba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"U narednom periodu slijedi imenovanje stručnog štaba kako u omladinskim tako i seniorskom timu. Okosnicu će činiti naši bivši igrači Igor Sliško, Elvis Čergić, Edis Kurtić, Muris Husić i drugi. Gavni kandidat za šefa stručnog štaba je Smajil Karić čovjek koji je s klupe predvodio naš tim u najboljim danima.
Dogovoreno je nekoliko prijateljskih utakmica od kojih izdvajamo utakmicu sredinom februara protiv Veleža u Mostaru", stoji na stranici FK Budućnost.

Podsjetimo, Banovićani su prvi dio okončali na 11. mjestu sa 18 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi