Lugavić pred Zvijezdu: Želimo ostati neporaženi

Banovićani sjajno igraju u drugom dijelu sezone

Lugavić pred Zvijezdu: Želimo ostati neporaženi

S. Mlaćo
Za vikend se igraju susreti 20. kola Prve lige FBiH. Banovićka Budućnost je u veoma dobroj formi u nastavku sezone, a sada će imati težak ispit.

Sutra će odmjeriti snage sa Zvijezdom u Gradačcu.

“U prva četiri odigrana kola osvojili smo 10 bodova i to je sjajan rezultat koji je plod dobrog rada, zajedništva i odlične atmosfere u klubu. Raduje me što stvaramo pobjednički mentalitet i što u svakoj utakmici dajemo maksimum naših mogućnosti.

Iduća utakmica je gostovanje u Gradačcu i vjerujem da će biti odličan meč. O njima imam samo riječi hvale, jer odlično poznajem većinu igrača kao i trenera Neretljaka. Kao i na svaku tako i na ovu utakmicu idemo puni samopouzdanja i sa željom da i dalje budemo ekipa koja ne zna za poraz u drugom dijelu sezone", kazao je prvotimac Banovićana Kenan Lugavić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Susret u Gradačcu igra se sutra od 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi