Prvom ligom Federacije pušu neki novi vjetrovi, potvrđuje to i objava predsjednika Jedinstva
FOTO: USK sport

Bez obzira na poraz

Prvom ligom Federacije pušu neki novi vjetrovi, potvrđuje to i objava predsjednika Jedinstva

A. Čaušević

Klubovi iz Prve lige FBiH su znatno zadovoljniji organizacijom takmičenja nego proteklih godina.

U popularnoj "Federalci" nije baš česta pojava da se gostujući timovi javno hvale suđenje, međutim čini se da se stvari počinju mijenjati.

Jedinstvo je u 19. kolu na gostovanju u Banovićima izgubilo od domaće Budućnosti s 2:0, a u bihaćkom klubu su imali samo riječi hvale za organizaciju, ali i samo suđenje susreta.

"Hvala Banovićima na odličnom gostoprimstvu. Naravno legendama našeg kluba Denisu Mujkiću i Alenu Mešanoviću također", napisao je predsjednik Jedinstva Aldin Kulenović te dodao:

"A pogotovo hvala fantastičnom suđenju Harisa Poprženovića, bez greške kao i njegovim pomoćnicima. A nama ostaje da žalimo za pet, šest propuštenih stopostotnih šansi."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

[facebook]https://www.facebook.com/aldin.kulenovic/posts/10225603661108564[/facebook]

Jedinstvo je trenutno 14. na tabeli sa 21 bodoom, u narednom kolu bit će domaćini ove polusezone vrlo dobrom TOŠK-u.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi