Mujkić: Pobjedom krenuti ka gornjem dijelu tabele

Banovićani s optimizmom dočekuju Goražde

Mujkić: Pobjedom krenuti ka gornjem dijelu tabele

S. Mlaćo

Nakon važne pobjede protiv favorizovanog NK Vis Simm Bau u FK Budućnost su se okrenuli duelu protiv Goražda.

Banovićani su doživjeli određene promjene, kako u rukovodstvu kluba, tako i u igračkom kadru.

Sada se nadaju novim bodovima, no svjesni su da je i Goražde veoma kvaltietna ekipa.

"Sretni smo zbog pobjede protiv Vis Simm Bau ekipe koja je glavni konkurent za ulazak u Premijer ligu. Mislim da smo odigrali prije svega borbeno i dobro defanzivno, a kao plod takve igre došla je i pobjeda. Zahvalio bi se i navijačima koji su našli način da nas bodre na ovoj utakmici", ističe kapiten Banovićana Denis Mujkić.

Dao je i osvrt na sutrašnju utakmicu.

"Kada je u pitanju utakmica protiv Goražda očekuje nas teška utakmica jer su oni kvalitetna i iskusna ekipa. Mi smo osvojili veoma važna tri boda u gostima koja su nam dala dosta samopouzdanja i nadam se uz dobru igru da ćemo upisati novu pobjedu i krenuti prema gornjem dijelu tabele".

Meč u Banovićima igra se sa početkom u 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi