U Prvoj ligi FBiH ništa novo: Svi su vidjeli penal za Simm Bau osim glavnog sudije

Pokazao samo na korner

U Prvoj ligi FBiH ništa novo: Svi su vidjeli penal za Simm Bau osim glavnog sudije

E. Čaušević

Fudbaleri Budućnosti danas su u gostima pobijedili Vis Simm Bau sa minimalnih 1:0.

Jedini pogodak na današnjoj utakmici vidjeli smo na početku drugog poluvremena kada je Kenan Mujarić zatresao mrežu domaćih i donio velika tri boda ekipi Budućnosti.

No, ni na ovoj utakmici nije moglo bez spornih trenutaka. Domaći su u jednoj situaciji tražili penal, ali je glavni sudija Ernis Džemidžić odmahnuo rukama i pokazao na korner na šok i nevjericu igrača Vis Simm Baua.

Pojavio se i snimak ove sporne situacije u kojoj su svi čini se vidjeli da je to bio penal osim glavnog sudije. Na videu ispod možete pogledati da li je Džemidžić napravio grešku i oštetio domaći tim.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Top Komentari

Brazuka
Smiješno. Čista lopta
2 1
TesanjskiBrnjo
Penal ko kuca
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi